Učilište ALGEBRA pokreće MCAD akademiju

UČILIŠTE Algebra je početkom prosinca pokrenulo novu Microsoft akademiju. Riječ je o Microsoft Certified Application Developer (MCAD) akademiji, a prva generacija polaznika kreće 24. siječnja 2005. godine.

Temeljeno na iskustvima kroz zahtjevnu tehničku edukaciju budućih specijalista, a ponajviše uslijed velike potražnje za profesionalnim programerima na tržištu rada, Učilište Algebra formiralo je MCAD akademiju sa posebno pripremljenim programom specijalističke edukacije.

Nastava koja započinje u siječnju, sastojati će se od 7 Microsoft Official Course (MOC) seminara te 3 pripremna ispita i 3 certifikacijska ispita, a završetak programa očekuje se za 2. srpnja 2005. Predavanja su predviđena u poslijepodnevnim terminima od 17:00 sati, a održavati će se 2-3 puta tjedno. Preduvjet za upis u MCAD akademiju je poznavanje rada sa SQL serverom i Transact SQL, iskustvo u programiranju na bilo kojoj platformi te prolazak na ulaznom e-ispitu.

 “U sustavu Microsoft specijalističke edukacije pokretanjem MCAD akademije napravili smo novi iskorak u kvaliteti. Uz to što je to prva programerska Microsoft.NET akademija u Hrvatskoj, za predavače smo odabrali vrhunske stručnjake s iskustvom na najsloženijim projektima, koji će ovoj specijalističkoj edukaciji dati dodatnu kvalitetu. Riječ je o istaknutim članovima regionalne programerske zajednice: Roko Babić, Krešimir Grozdek, Tomislav Bronzin i Krešimir Radošević.“ rekao je Tomislav Dominković, voditelj Microsoft edukacije i član Uprave Učilišta Algebra.

MCAD certifikat danas predstavlja industrijski priznati standard kojim profesionalni programeri potvrđuju visoku razinu svojih kompetencija. Radi se o stručnjacima koji su sposobni razvijati zahtjevne aplikacije koristeći Microsoft Visual Studio.NET tehnologiju i WEB servise. Svima onima koji su do sada kupili Visual Studio 2003 Special Edition prilikom upisa MCAD Akademije ili bilo kojeg programerskog MOC seminara Učilište Algebra osigurava 15% popusta na edukaciju. Također, svi polaznici koji upišu MCAD akademiju, dobiti će voucher koji će moći iskoristiti kako bi dobili besplatni C# standardni razvojni alat ili ostvarili 50 % popusta prilikom kupnje kompletnog Visual Studio 2003 Professional Special Edition alata.

Pročitajte više