Ugašen Instagram Marina Kameničkog

Foto: Index, Screenshot: YouTube, Instagram

UGAŠEN je Instagram profil Marina Kameničkog, 20-godišnjaka koji je bijesnim Mercedesom C 63 AMG skrivio jučerašnju stravičnu nesreću u kojoj su poginule dvije žene, a jedan je muškarac teže ozlijeđen. 

"Žao nam je, ova stranica nije dostupna", obavijest je koja stoji na mjestu na kojem je bio profil Marina Kameničkog. Za pretpostaviti je da ga je sam ugasio.

Na Instagramu se hvalio bijesnim Mercedesom

Profil je ranije bio zaključan, no netko od pratitelja Kameničkog uhvatio je screenshot Mercedesa kojim se hvalio na Instagramu. 

Na jednoj od fotografija na kojima pali gume svog Mercedesa C 63 iz heštega koji je uz nju stavio može se zaključiti da je riječ o izvedbi tog automobila s čak 510 konjskih snaga. 

Prema današnjem policijskom priopćenju, Kamenički je u nesreći lakše ozlijeđen, kao i 24-godišnja putnica iz Renault Clija na koji je naletio nakon što se prvo frontalno sudario s Opel Astrom. 

S 20 godina već uspio biti bivši savjetnik uprave radija

20-godišnji Kamenički je bivši savjetnik Uprave radija Enter Zagreb. Također, on je predsjednik Udruge Karlo Klaić, koja je povezana s auto-moto manifestacijom "Kec na desetku".

"Kec na desetku" je auto-moto manifestacija koja se održava u čast Karlu Klaiću koji je, kako navode u promotivnom videu, volio automobile i adrenalin. Ideja manifestacije proizašla je nakon smrti Karla Klaića, koji je poginuo u prometnoj nesreći 1. listopada 2016. Cilj je organizacije, navode, okupiti sve ljubitelje brzih i sportskih automobila te ih ujediniti. 

Na manifestaciji održanoj prošle godine potpisana je povelja o osnivanju udruge "s ciljem senzibiliziranja mladih o savjesnom ponašanju u prometu te brzoj, ali prvenstveno sigurnoj vožnji".

U lipnju prošle godine Kameničkog je primila predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, kao člana izaslanstva Koordinacije komercijalnih radijskih postaja pri Hrvatskoj udruzi poslodavaca.

Pročitajte više