Uhićen crikvenički kradljivac prstenja i lančića

CRIKVENIČKA je policija objavila danas da je uhitila lopova koji je tijekom veljače i ožujka ove godine provalio u nekoliko obiteljskih kuća i vikendica na području Crikvenise i Dramlja.

22-godišnji Crikveničanin tereti se da je 2. ožujka oko 19,30 sati provalio u obiteljsku kuću u Crikvenici u vlasništvu 32-godišnje žene, iz koje je ukrao zlatninu i nakit ukupno vrijedne oko 10.000 kuna.

Također je utvrđeno da je 15. veljače nasilno ušao u obiteljsku kuću u Dramlju i na štetu 32-godišnje vlasnice otuđio prstenje u vrijednosti od oko 5.000 kuna. Nešto ranije, odnosno 6. veljače, provalio je u vikend kuću u Dramlju u vlasništvu 72-godišnjeg Zagrepčanina, iz koje je odnio novac i nekoliko komada zlatnog nakita u sveukupnoj vrijednosti od oko 2.000 kuna.

Policija je nakon uhićenja kod provalnika pronašla nakit koji je isti lopov ukrao u provali 2. ožujka ove godine iz obiteljske kuće u Crikvenici, a koji je vraćen vlasnici. Provalnik će uz kaznenu prijavu tijekom današnjeg dana biti doveden u Istražni centar Županijskog suda u Rijeci.

Pročitajte više