Uhićen koljač iz zagrebačke Dubrave, tražio dečka bivše djevojke pa ubio njegovog oca

Foto: FAH

POLICIJA je uhitila muškarca kojega sumnjiči da je sinoć u zagrebačkoj Dubravi hladnim oružjem, najvjerojatnije nožem, ubio dvojicu muškaraca od 67 i 42 godine, rekli su iz zagrebačke policije za Index.

> VIDEO, FOTO Ubijeni muškarci bili su kumovi, ubojica ih je izbo nožem i pobjegao

"Jedna je muška osoba uhićena povodom ovog kaznenog djela i u tijeku je kriminalističko istraživanje", navode iz Policijske uprave zagrebačke, iz koje kažu kako je osumnjičenik priveden u četvrtak navečer.

Povod ubojstvu bile su obiteljske razmirice?

Dvojica muškaraca ubijena su u četvrtak oko 17 sati u naselju Gornja Dubrava, na adresi Cuglini 13.  Njihova tijela prevezena su na obdukciju u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu.

Prema neslužbenim informacijama, povod ubojstvu bile su obiteljske razmirice s jednim od ubijenih.

Policija još ne otkriva detalje ovog zločina, no doznaje se da su ubijeni muškarci bili bliski prijatelji, navodno i kumovi. Nagađa se i da je motiv ubojstva povezan sa svađom oko djeteta. Naime, navodno je ubojica tražio sina jednog od ubijenog koji je u vezi s njegovom bivšom. Ubojica s bivšom djevojkom ima i dijete koje je ona prije nekoliko dana odvela iz vrtića, a što je ubojica protumačio kao otmicu.

Pročitajte više