Uhićen lopov koji je HDZ-ovcu Stjepanu Fioliću ukrao nakit vrijedan 200 tisuća kuna

ZAGREBAČKI policajci uhitili su 37-godišnjeg Željka M. kojeg se sumnjiči da je iz kuće HDZ-ovca Stjepana Fiolića ukrao zlatni nakit vrijedan 200 tisuća kuna.

Željko M. je iz kuće vlasnika Mesnica Fiolić i saborskog zastupnika HDZ-a nakit ukrao početkom svibnja ove godine. Policajci su mu ušli u trag kada je u jednoj zlatarnici pokušao prodati svoj plijen.

Fiolić i njegovi roditelji vidjeli lopova

Iz Fiolićeve kuće u Malomlačkoj ulici u Velikoj Gorici 37-godišnjak je odnio šest skupocjenih prstena i dvije zlatne narukvice. Jedan od prstena bio u ukrašen raskošnim crnim dragim kamenom, drugi rubinima, a treći briljantima.

Nakon krađe je policija obavijestila zagrebačke zlatarnice da bi lopov mogao pokušati prodati plijen te ih to i dovelo do 37-godišnjaka. Vrijednost plijena procijenjena je na 200 tisuća kuna. Sam saborski zastupnik je tvrdio kako se 5. svibnja mimoišao sa lopovom na ulaznim vratima. Željka su vidjeli i roditelji saborskog zastupnika, ali nisu zvali policiju jer su mislili da je to radnik koji nešto popravlja u kući. 

Pročitajte više