Uhićen napadač na brata splitskog ubojice, pretukli su ga u busu

Foto: Pixsell/PIXSELL

UHIĆEN je mladić koji je u Splitu u autobusu javnog gradskog prijevoza sredinom siječnja napao Stanislava Zavadlava, brata trostrukog splitskog ubojice Filipa Zavadlava. Osim njega, mladića su napali još uvijek nepoznati napadači.

"Jučer je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom za kojeg je utvrđeno postojanje sumnje da je 16. siječnja 2020.g. oko 15 sati, u Splitu u autobusu javnog gradskog prijevoza zajedno s još za sada nepoznatim osobama, fizički napao 24-godišnjaka, nakon čega su napustili autobus", piše policija.

Nakon provedenog istraživanja zbog postojanja sumnje u počinjenje kaznenog djela teške tjelesne ozljede u pokušaju 26-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku.

Kriminalističko istraživanje nastavlja se i dalje.

Podsjetimo, baš na dan napada Index je objavio veliki razgovor sa Stanislavom Zavadlavom.

"Lako za to što su mene napali, nego što su izgubljena tri života. Mene su napali misleći da se osvećuju i misleći da to može išta promijeniti. A to ne može ništa promijeniti. Ja im nisam ni stiga reć. Oni mene smatraju krivim za sve jer novine pišu kako je on branio brata", rekao je tada Zavadlav za Index.

Pročitajte više