Ukradeni slušni aparat, računalo, mobitel, motorna pumpa i solarni modul

JUČER se u vremenu između 18 i 19.30 sati dogodila krađa u Vinkovcima, u Šokačkoj ulici. U priopćenju PU vukovarsko-srijemske navodi se da je nepoznati počinitelj provalio u obiteljsku kuću u vlasništvu 67-godišnjeg I.P. te je otuđio slušni aparat i manju količinu zlatnih predmeta.

Nepoznati je počinitelj u noći s 20. na 21. listopada provalio u osnovnu školu, te je otuđio jedno računalo.

U noćnim satima 11. listopada u Vinkovcima u ulici bana Josipa Jelačića 4. u hotelu Admiral, nepoznati počinitelj je otuđio mobilni aparat marke Nokia, u vlasništvu 32-godišnjeg M.R. iz Šibenika.

u vremenskom razdoblju od 10. do 21. listopada 2009. godine u vremenu od 10 do 14 sati u Mirkovcima, u ulici Vuka Stefanovića Karadžića, nepoznati počinitelj je iz skladišta građevinskog poduzeća u vlasništvu 59-godišnjeg I.K. iz Vinkovaca otuđio motornu pumpu za vodu.

U priopćenju PU vukovarsko-srijemske stoji da je u vremenskom razdoblju od 15. siječnja 2009. godine do 3. rujna 2009. godine u Vinkovcima, u šumskome predjelu Kunjevci, na državnoj cesti Vinkovci Županja, nepoznati počinitelj otuđio solarni modul brojila prometa u vlasništvu poduzeća Prometis iz Zagreba.

Pročitajte više