Uletio u škare kod Karlovca, dvojica mrtvih, troje kritično. Svjedok sve opisao

U MJESTU Okić kod Karlovca oko 14:50 sati došlo je do teške prometne nesreće.

U prometnoj nesreći poginule su dvije osobe, a tri su ozlijeđene, potvrđeno nam je u karlovačkoj policiji.

U nesreći su sudjelovala dva osobna automobila i jedno teretno vozilo. Policija i Hitna su na terenu.

Kako javlja HAK, zbog prometne nesreće zatvorena je državna cesta DC6 u Okiću, dok se promet odvija obilazno u smjeru Budačka Rijeka-Vojnić.

U lijevom zavoju u smjeru Karlovca iz pravca Vojnića zaglavljeni su kamion s prikolicom koji je vozio trupce, VW Passat koji se kretao iz suprotnog smjera, a između njih crveno vozilo, vidi se na fotografijama.

Svjedok: Pretjecao je i poginuo

Razlog je pretjecanje i dokazak u “škare” u zavoju.

"U tom automobilu poginule su dvije muške osobe. Tri ozlijeđene osobe stare su 20, 19 i 65 godina i svo troje je na intenzivnoj karlovačke bolnice. Djevojka stara 20 godina je operirana. Svo troje bili su u automobilu kojeg je pretjecao vozač crvenog automobila i to u zavoju i na punoj crti", javlja Radio Mrežnica.

"Vozač je pokušao pretjecati drugo vozilo, ali na krivome mjestu; po punoj crti i u laganom zavoju, tako da je uletio 'u škare', kako bismo rekli. Ostao je stiješnjen između kamiona koji je prevozio trupce i vozila koje nije uspio preteći. Koliko smo vidjeli, dvoje poginulih je bilo u vozilu koje je pretjecalo, a troje ozlijeđenih osoba bilo je u tamnom karavanu kojega je ovaj što je pretjecao stisnuo uz ogradu. Vozaču kamiona nije ništa, samo je ostao 'zarobljen' na svojoj kabini", ispričao je za Večernji mještanin Okića. 

Promet na državnoj cesti između Tušilovića i Vojnića normaliziran je oko 19.20 sati.

Pročitajte više