Umro mladić iz smrskanog Golfa. Skoro mjesec dana borio se za život

NAKON gotovo mjesec dana borbe za život, 19-godišnji Ivan Poletto podlegao je teškim ozljedama zadobivenim u prometnoj nesreći koja se dogodila u Pakracu, potvrdila je njegova majka Snježana za MojPortal.

Podsjetimo, Ivan je s dvojicom prijatelja 17. srpnja doživio tešku prometnu nesreću u Pakracu. Prema službenom priopćenju PU požeško-slavonske, do nesreće je došlo kada je 28-godišnji vozač Volkswagena daruvarskih oznaka, vozeći se Ulicom kneza Branimira u Pakracu, uslijed neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom, sletio s ceste i udario u betonski stup.

"U prometnoj nesreći teško su ozlijeđeni 28-godišnji vozač i dvojica putnika starosti 19 i 21 godinu", kazali su tada iz PU požeško-slavonske.

Plemenitost u tuzi

Iako ih je zadesila velika tragedija, Ivanova obitelj ipak je smogla snage te se odlučila za plemenit čin kojim će možda spasiti život nekome drugom.

"Organi su krenuli zatajivati i to nas je trgnulo da nešto učinimo, da spasimo barem to naše junačko srce koje se ne da. Neka živi u nekom drugom", poručila je majka Snježana.

Kako se neslužbeno doznaje, mladići koji su se tog dana nalazili s Ivanom u automobilu još uvijek su kritično.

Pročitajte više