Upao u dvorište u Slavonskom Brodu i pretukao dvije žene

Screenshot: Google Maps

SINOĆ nešto nakon 20:30 nepoznati počinitelj pokušao je provaliti vrata obiteljske kuće na početku Ulice sv. Florijana u Slavonskom Brodu, piše ebrod. No, prestrašio ga je lavež pasa pa je pobjegao.

Već u sljedećem trenutku uletio je u dvorište susjeda i porazbijao nešto stvari. Nakon toga počeo je lupati po kapiji kućnog broja 7. Jedna od dviju gospođa koje žive u kući otvorila je vrata i dobila teške udarce po tijelu. Nepoznati počinitelj izletio je iz dvorišta, ali se ponovo vratio i nanio tjelesne ozljede i drugoj ženi koja živi u kući.

"Pozvao sam prvo policiju u 21.07 a onda i hitnu nakon toga. Vrlo brzo su došli. Obje susjede dobile su udarce po tijelu. Imaju hematome, nisam ni znao da tako loše izgledaju.. U hodniku ima krvi po podu, namještaj je razbacan, saksije od cvijeća razbijene", kazao je susjed kojemu je nepoznati muškarac također uletio u dvorište.

"Čovjek ne očekuje ovako nešto i nije pripremljen. Živimo u centru grada i jednostavno za tako što nikada nisi spreman. Živjeti u strahu nije ugodno. Čovjek nije ništa ukrao, ali u šoku smo zbog susjeda koje žive same u kući", priča drugi susjed.

Za nepoznatim počiniteljem se traga.

Pročitajte više