Uspješna godina za Oracle Fusion Middleware

2005. GODINA predstavlja godinu velikog proboja za Oracle Fusion Middleware, iznimno popularnu Oracleovu obitelj middleware softvera koji pojednostavnjuje razvoj, primjenu i integraciju aplikacija, kao i upravljanje njima.

U toj je godini Oracle bio prvi na mnogim područjima pa je, na primjer, ponudio prvu platformu za pokretanje aplikacija (APS) na tržištu, prvi APS osmišljen za isprepleteno računalstvo, prvi APS koji podržava arhitekturu usmjerenu pružanju usluga (SOA) i arhitekturu poticanu događajima (EDA) te prvi APS koji obuhvaća sigurnost, upravljanje identitetima i poslovno istraživanje i odlučivanje.

K tome, Oracle Fusion Middleware proglašen je najprodavanijim middleware paketom po broju prodanih jedinica te najbrže rastućim po prihodu i broju prodanih jedinica – ostvario je rast od 24 posto tijekom 12 mjeseci praćenja. Oracle Fusion Middleware služit će i kao infrastruktura koja pokreće Oracle Project Fusion, pokretačku silu sljedeće generacije Oracleovih aplikacija. Snaga i prihvaćenost paketa Oracle Fusion Middleware Oracle Fusion Middleware dokazao je 2005. godine svoj sve snažniji utjecaj na tržištu pa ga tako sada koristi više od 35 od 50 najvećih tvrtki na svijetu (i 28.500 klijenata) te 7.500 partnera.

Jedan od razloga popularnosti paketa Oracle Fusion Middleware jest i taj što tvrtkama i ustanovama omogućuje da zaštite i prošire postojeća ulaganja u informacijsku tehnologiju, istodobno postavljajući temelje za postupan prijelaz na SOA.

Pročitajte više