Usred noći lupao po vratima HEP-a jer su mu isključili struju, dobio 15 dana zatvora

Foto: Google Street View

Muškarac (53) osuđen je na 15 dana u zatvor jer je tijekom noći vikao i lupao po vratima poslovnice HEP-a nakon što su mu isključili struju, piše Danica.

Prema presudi, on je potkraj studenoga oko 2:30 u Velikoj Gorici u Ulici Slavka Kolara narušavao javni red i mir vikom i galamom.

“Ispred poslovnice HEP-a vikao je: Pi*ka vam materina, vi ćete meni isključivat struju, je*o vam bog mater, eno vam tamo policija pa ih zovite, mamu vam je*em! Potom je nekoliko puta udario po vratima poslovnice”, piše u presudi.

"Nemam osnovne uvjete, ali mi je bolje od Remetinca"

Kako je ustanovila policija prilikom postupanja, Mladen je bio pod utjecajem alkohola od 1.59 promila. On je na sudu opovrgavao da je počinio ikakav prekršaj i tvrdi kako nije vikao i galamio, niti udarao po vratima HEP-a.

“Da, bio sam pijan jer me je više ljudi te noći častilo pićem budući da me poštuju. Krenuo sam pješice kući, nisam pravio nikakve probleme. Inače, živim u kući u kojoj nemam ni osnovne uvjete za život, ali su bolji od uvjeta u zatvoru Remetinec“, rekao je Mladen sutkinji.

Pročitajte više