Užas u SAD-u: Osmogodišnjak zatukao jednogodišnju djevojčicu do smrti dok je majka bila u klubu

Screenshot: YouTube

OSMOGODIŠNJI dječak optužen je da je do smrti zatukao jednogodišnju djevojčicu dok su bili sami kod kuće, piše AP. Za to vrijeme majka djevojčice bila je u noćnom klubu, rekla ja policija grada Birminghama, najvećeg grada američke savezne države Alabama.

Glasnogovornik policije Sean Edwards rekao je da je osmogodišnjak jednogodišnju djevojčicu zatukao jer nije prestajala plakati. Majka djevojčice, 26-godišnja Katerra Lewis, također je optužena zbog sudjelovanja u smrti kćerke.

"Ovo je daleko najtužniji slučaj kojem sam svjedočio i na kojem sam radio u cijeloj mojoj policijskoj karijeri. Ovakva vrsta neodgovornosti roditelja je neprihvatljiva", rekao je Edwards.

Osumnjičeni dječak odveden je u dom za nezbrinutu djecu.

Edwards je rekao da je osmogodišnjak najstarije od šestero djece koje je majka ostavila da bi išla u noćni klub u noći 11. listopada. Priča je ovih dana aktualizirana jer je za ubojstvo optužen dječak. Osmogodišnjak čak nije bio sin Katerre Lewis, već njene prijateljice s kojom je išla u noćni klub.

Policiji je sve ispričao šestogodišnjak koji je bio svjedok ovom događaju, a informacije su se poklopile s ozljedama nesretne djevojčice. Djevojčica je pronađena mrtva tek ujutro, a istražitelji vjeruju da je prošlo čak osam sati otkad se neodgovorna majka vratila kući do trenutka kad je ustanovljeno da djevojčica nije živa. Osmogodišnjaka će vlasti procesuirati, ali nisu još poznati svi detalji o tome kako će to izgledati.

Edwards je policiji rekao da je osmogodišnjak najmlađi optuženi ubojica u tom području otkad se on sjeća.

"Mislim da će osmogodišnjaku trebati intenzivno savjetovanje sljedećih godina", dodao je.

Rekao je i kako je kazna majke i to što će do kraja života morati živjeti s posljedicama svoje neodgovornosti.
 

Pročitajte više