UZNEMIRUJUĆA SNIMKA Auto se zabio u pješake u Washingtonu, prolaznici spašavali pregažene ljude

Screenshot: ABC News
 
KAMERA iz parkiranog taksija snimila je stravičan trenutak u kojem se automobil u Washingtonu zabio u pješake, a prolaznici su spašavali pregažene ljude.
 
Nakon što se automobil zabio u nekoliko pješaka u utorak u Washingtonu, skupina prolaznika pojurila je prema njemu kako bi ga podigla i spasila pregažene žrtve, piše ABC News.
 
Kamera iz taksija parkiranog u blizini snimila je nesreću, a video prikazuje srebrni Chevy Malibu kako se zabija u stup i pješake na pločniku.
 
Upozoravamo čitatelje da su prizori na snimci uznemirujući.
 
 
Putnici su izašli iz automobila, a jedna žena je vrištala dok je provjeravala je li s njenim sinom sve u redu. Dječak se nalazio na stražnjem sjedištu. Snimka također prikazuje žrtve zarobljene ispod automobila, a čuju se njihovi vriskovi i pozivi u pomoć.
 
Desetak prolaznika potrčalo je prema autu kako bi ga podigli i spasili žrtve. Auto je pregazio četiri osobe, koje su zadobile kritične ozljede i prevezene su u bolnicu.
 
Žena koja je bila na mjestu suvozača izjavila je: "Trudna sam 6 mjeseci, pregazili smo ljude - dvije žene su zapele ispod auta. Drago mi je da je tamo bilo dosta ljudi da ga podignu i spase ih".
 
Nesreću je uzrokovao vozač kamioneta koji je oduzeo prednost automobilu dok je skretao, objavila je policija. 

Pročitajte više