Varga poslao poruku iz bolnice: "Hvala vam svima - najgore je prošlo i dobro se oporavljam"

Foto: FAH

SINIŠA VARGA, bivši SDP-ov ministar zdravlja, dvaput je operiran u dvije različite bolnice. Kako Index doznaje, najprije je podvrgnut operativnom zahvatu abdomena u KBC-u Sestre milosrdnice pa potom i u KB-u Dubrava.

Varga se danas oglasio na Facebooku te kazao kako se osjeća dobro i oporavlja.

"Najgore je prošlo i veselim se što vam se mogu javiti za oporavka u bolnici. Dobro se oporavljam zahvaljujući velikoj stručnosti i brizi koju su iskazali liječnici i medicinske sestre i osoblje u KB Sestre milosrdnice i u KB Dubrava.

Iskreno vam svima veliko hvala! Veselim se i što su mi liječnici najavili skori izlazak iz bolnice i odlazak na kućnu njegu u krugu moje drage obitelji. Ali, sutra ću još biti na bolničkom odjelu navijati za hrvatsku reprezentaciju u utakmici s Portugalom. Dečki, samo hrabro, bodrimo vas i svi mi iz bolnica!

Hvala i brojnim prijateljima i znancima koji su u proteklom razdoblju također brinuli o meni raspitujući se svakodnevno za moje zdravlje.

Vidio sam kao bivši ministar zdravlja naš zdravstveni sustav i kroz oči oboljelog, i budite sigurni da nastavljam raditi na reformi zdravstva. Javno zdravstvo mora ostati dostupno svima!", napisao je Varga.

Pročitajte više