Vatrogasci u Slatini žurili na mjesto prometne nesreće pa udarili u auto policije

Fotografija ne prikazuje događaje i osobe iz članka Ilustracija: Damir Spehar/PIXSELL

Vatrogasci iz Slatine su u nedjelju, prilikom intervencije, udarili u policijski auto. Tog dana, u 12:50, u Slatini se dogodila prometna nesreća u kojoj je 24-godišnji vozač osobnog automobila, koji nije bio vezan, lakše ozlijeđen.

Od siline udarca došlo je do podizanja vozila u zrak i prevrtanja na krov na kolniku ceste. Za izvlačenje ozlijeđenog vozača iz vozila angažirani su djelatnici Javne vatrogasne postrojbe Slatina.

Vatrogasci udarili u auto policije

"Prilikom dolaska na intervenciju, upravljajući vatrogasnim vozilom s upaljenim plavim rotacijskim svjetlima, 49-godišnji djelatnik JVP-a Slatina naletio je na lijevo bočno ogledalo službenog policijskog vozila desnim bočnim pokazivačem smjera na mjestu nesreće.

On je u jednom trenutku izletio vozilom u kanal kraj ceste, a nakon izlijetanja nastavio je nekontrolirano kretanje po putnom kanalu dok nije prednjim dijelom vozila udario u betonski putni most.

Policijski je automobil bio zaustavljen na prometnoj traci radi obavljanja očevida prometne nesreće. Na oba vozila nastala je samo manja materijalna šteta", izvijestili su iz PU virovitičko-podravske, piše SiB.hr.

Pročitajte više