VB Leasing u velikom stilu proslavio prvih pet godina u Hrvatskoj

TVRTKA VB Leasing u velikom je stilu proslavila petu obljetnicu uspješnog poslovanja - na gala večeri, održanoj u Hotelu Antunović, prisutne je zabavljao Oliver Dragojević, a vrhunac večeri bio je laser show, priređen uoči ulaska spektakularne torte.

VB Leasing, kao jedna od prvih leasing kuća u Hrvatskoj, ovom proslavom obilježio je pet godina uspješnog poslovanja u Hrvatskoj te se na taj način zahvalio svim svojim poslovnim partnerima, klijentima i djelatnicima.

Novoimenovani Generalni direktor tvrtke, Harald Kopitz, svojim govorom istaknuo je mogućnost bržeg razvoja, veću konkurentnost te ostvarenje vlastitih planova koje nam pruža financijski proizvod – leasing.

Kako tvrtka i za naredne godine ima vrlo ambiciozne planove, svojim se klijentima odlučila zahvaliti upravo spektakularnim provodom, u kojeg su bili uključeni nastup Olivera Dragojevića, brojne delicije, laser show i atraktivne dekoracije.

VB Leasing u Hrvatskoj trenutno ima oko 13 tisuća aktivnih ugovora i 8 tisuća klijenata, što je svrstava u najuspješnije leasing tvrtke na našem prostoru.

D.K.
Foto: H.P.

Pročitajte više