Već ubio sa 17 godina: Uhićen osumnjičeni za pokušaj ubojstva Dejana Martedića na Splitu 3

Foto: Index, FAH

UHIĆEN je osumnjičeni za ranjavanje Dejana Martedića na Splitu 3. Policija je jučer uhitila Marka B., koji je već ubio sa 17 godina pred narodnjačkim klubom na Bačvicama. Sa 21-godišnjom žrtvom posvađao se oko zahoda. Zabio mu je nož u prsa.

Martedić je koncem prošlog mjeseca izrešetan na parkiralištu na Splitu 3. Dobio je nekoliko metaka u ruke i noge. Policiji je posao bio olakšan jer je osumnjičeni na mjestu zločina ostao bez svog mobitela. Za njim se duže tragalo, dolazile su kontradiktorne informacije, najavljena je bila čak i mogućnost predaje. Policija je tražila osumnjičenog kod oca, no nisu imali sreće.

Sutra ujutro o pritvoru

Osumnjičeni je popodne doveden na ispitivanje u Državno odvjetništvo u Splitu. Sasvim sigurno bit će mu određen istražni zatvor, jer je već osuđen za ubojstvo. O tome će odlučivati sutra ujutro sudac istrage.

Neslužbeno doznajemo, da osumnjičeni negira počinjenje djela.

Ranjeni Martedić prijatelj je Kristijana Stojanovića, a zajedno sa njim svojedobno je osuđen za dilanje. Stojanović u dosjeu ima dva pokušaja ubojstva, a sada mu sude za likvidaciju Ive Stipetića na Kočinjem brdu kod Klisa. U terencu s kojim se Martedić dovezao na streljanu nađene su upute za Ivana Giljanovića, koji je svjedočio u korist Stojanovića.

Pročitajte više