Velika Gorica: Pretukao kćer i suprugu pa nožem zarezao policajca

POLICIJA je sinoć u Velikog Gorici uhitila 39-godišnjeg muškarca nakon što je pretukao svoju kćer i suprugu, a pri pokušaju bijega iz policijske postaje nožem je lakše ozlijedio jednog policajca.

Zagrebačka policija danas je izvijestila da je sinoć oko 22,45 sati 17-godišnja djevojka dojavila policiji da otac tuče nju i majku.

Policija je, dolaskom na mjesto događaja u Velikoj Gorici, utvrdila da je 39-godišnji muškarac zlostavljao suprugu i kćer, te je bez prisile priveden u postaju radi prekršajne obrade.

Pritom je pokušao pobjeći iz postaje i nožem skakavcem po ramenu je posjekao 34-godišnjeg policajca, nakon čega su ga ostali policajci svladali i stavili mu lisice.

Potom je dragovoljno predao nož i prestao s napadima, ali je nastavio vrijeđati policajce i u jednom je trenutku nogama razbio pomična staklena vrata pri čemu se lakše ozlijedio (posjekotina na lijevom koljenu i desnom stopalu).

Ozlijeđenom policajcu pružena je liječnička pomoć u velikogoričkom Domu zdravlja, a osumnjičenom u zagrebačkoj Klinici za traumatologiju.

Protiv osumnjičenog bit će podnesena prekršajna prijava zbog nasilja u obitelji, te kaznena prijava zbog oštećenja tuđe stvari i sprječavanja ovlaštene osobe u obavljanju službene dužnosti.

Pročitajte više