Velika seoba političara: I Milanović kupuje novi stan

PREDSJEDNIK SDP-a Zoran Milanović samo je još jedan u nizu hrvatskih političara koje ekonomska kriza, čini se, nimalo ne pogađa. Nakon Berislava Rončevića i Luke Bebića i Milanović najavljuje preseljenje u novi i raskošniji stan.

Milanović već ima stan od 130 kvadrata u elitnom naselju Biljenik koji će prodati za oko 250 tisuća eura, te od zarađenog novca kupiti dvoetažni stan od 127 kvadrata u Krajiškoj 36. Ako je vjerovati imovinskoj kartici, predsjednik SDP-a od svoje zastupničke plaće (15 tisuća kuna) nije uspio skupiti nikakvu značajniju ušteđevinu pa će od banke podići prijelazni kredit dok ne proda stari stan. Novac od kredita iskoristit će za kupnju novog stana u Krajiškoj, a kad proda stari stan vratit će novac banci.

Dosadašnji vlasnik novog stana predsjednika SDP-a je Hrvoje Vojković, predsjednik Uprave Croatia osiguranja i potpredsjednik HSLS-a. Vojković stan navodno pokušava prodati još od siječnja, a Milanovićeva supruga Sanja mu se javila nakon što je stavio oglas u novine.

J.C.
Foto: Index

Pročitajte više