VIDEO Audi završio u moru kod Raba

Screenshot: TikTok

Na TikToku je objavljen video nastao kod otoka Raba koji prikazuje trenutak u kojem ronilac ispod površine mora pronalazi automobil.

@b.a.l.k.a.n.no1 Crni A4 na dnu mora nedaleko od obale #rijeka #more #audi #croatia #balkan #scary #😱 ♬ original sound - 👑BALKAN GENTLEMAN👑

Radi se o crnom Audiju A4 koji se vjerojatno nalazi koji metar ispod morske površine. "Tu mu je besplatan parking", "Koliko tu košta parking?", "Htio je skinuti hrđu", neki su od komentara ispod videa.

Policija: Vozač nije povukao ručnu pa je vozilo sletjelo u more

Pitali smo PU primorsko-goransku o čemu se radi i kako je auto završio u moru. Odgovorili su nam da je do slijetanja auta u more došlo jer mladi vozač nije povukao ručnu kočnicu.

"Slijedom Vašeg upita obavještavamo da se 9. prosinca na području otoka Raba dogodila prometna nesreća s materijalnom štetom na način da je 20-godišnji vozač parkirao osobno vozilo riječkih registracijskih oznaka i napustio ga a da prethodno nije osigurao vozilo, odnosno zategnuo parkirnu kočnicu. 

Uslijed toga došlo je do samopokretanja navedenog osobnog vozila vožnjom unaprijed te je sletjelo u more. U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba i onečišćenja mora. Vozač je prekršajno sankcioniran", rekli su za Index iz PU primorsko-goranske.

Pročitajte više