VIDEO Bandić stigao na premijeru Kumeka, popljuvao film pa pobjegao

Foto: Index

U ZAGREBU je u 19 sati počela glavna premijera Kumeka, filma Darija Juričana o gradonačelniku Zagreba Milanu Bandiću.

Na premijeru je, kao što je i najavio, došao i sam zagrebački gradonačelnik i višestruki USKOK-ov optuženik Bandić u plavoj majici na kojoj je pisalo "Neumoran".

Bandić dao kratku izjavu za javnost pa pobjegao

"U demokratskim zemljama o živim ljudima se ne pišu knjige, ne snimaju knjige i ne rade spomenici. Ali kad je Bandić u pitanju. Čestitam na uratku, red je doći kad te netko pozove. Morat ću ga razočarati večeras jer neću moći pogledati cijeli film. Mogao je napraviti i manji uradak. Da sam ja redatelj, bio bi triput bolji", rekao je Bandić.

"Danas ja imam poseban dan. Hvala vam lijepo", rekao je Bandić, kojeg je Juričan pitao zar neće pogledati film.

Potom se Bandić okrenuo i otišao, dok su mu novinari dovikivali pitanja.

Juričan uoči premijere: Do prošle godine mu se pjevalo na rođendanima od strane predsjednice

"Ovo je najtužniji trenutak u TV povijesti", rekao je razočarani Juričan nakon Bandićeva odlaska.

"Bandić je otišao kao pas, a ja sam govor posvetio i njemu. Moja mama ima danas rođendan, želim joj sretan rođendan, ona je bila zvijezda prošlog filma. Ovaj film ima novu zvijezdu. Radili smo ga 4 godine. Poruka Bandiću je: Dat ću apsolutno sve od sebe da dobije ulicu u središtu grada. Žao mi je što živimo u zemlji pravne nesigurnosti, jer da ova zemlja nije iščašena, Bandić bi ovaj film gledao na pay-per-view u Remetincu. Ovako mu se do prošle godine pjevalo na rođendanima od strane predsjednice Republike", rekao je Juričan uoči premijere filma.

Na premijeru filma je došao niz poznatih osoba - od Nikole Grmoje i Marije Selak Raspudić iz Mosta preko Tomislava Tomaševića do Rade Borić iz platforme Možemo pa sve do novinara Zorana Šprajca i pjevačice Severine.

Pročitajte više