Video: Britanska Big Brother zvijezda Jade Goody preminula na majčin dan

NAKON šestomjesečne borbe s teškom bolesti, 27-godišnja britanska Big Brother zvijezda Jade Goody, preminula je rano jutros oko 3.55 sati u svom domu u Upshireu u Engleskoj.

Obitelj preminule Jade Goody navodi kako je preminula u miru, okružena svojim ožalošćenim suprugom Jackom Tweedom, Majkom Jackiey Goody te obiteljskim prijateljem Kevinom Adamsom. "Izgubila sam svoju prekrasnu djevojčicu", rekla je njezina majka, prenosi The Sun.

Jade Goody umrla je od raka vrata maternice, točno mjesec dana nakon što se udala za svog dotadašnjeg dečka Jacka Tweeda, i to na majčin dan. Iza sebe je ostavila dvojicu sinova, petogodišnjeg Bobbyja i četverogodišnjeg Freddija.

"Bila je toliko hrabra. Umrla je onako kako je živjela u očima javnosti. To je bio njezin način nošenja s bolesti", rekao je Max Clifford, njezin glasnogovornik.

"Njezin primjer spasit će mnoge živote"

Njezin suprug bio je uz nju do posljednjeg trenutka i svaki put kad bi se probudila, on bi bio tamo. Otac njezinih, ranije spomenutih, dvojice sinova, Jeff Brazier, izrazio je sućut obitelji te je odlučio kako su mu dvojica sinova odsad glavni prioritet u životu.

Clifford je dodao kako smatra da će Jade Goody biti zapamćena hrabra mlada žena, koja će spasiti mnoge živote, zbog njezine javne bitke s opakom bolesti i podizanja razine svijesti o prisutnosti te bolesti.

Otkrila da boluje od raka u dramatičnoj izjavi pred kamerama Big Brother showa

U kolovozu prošle godine, dok je još uvijek bila u Big Brother kući, u sklopu indijske verzije tog reality showa, Goody je saznala da boluje od raka. Nakon što je strašnu vijest podijelila s ostalim ukućanima BB kuće pred kamerama, povukla se iz iz showa u Veliku Britaniju.

Kad je saznala da boluje od terminalne bolesti, javno se zarekla kako će skupiti dovoljno novca da svojim sinčićima osigura budućnost, a britanski mediji špekuliraju kako je u televizijskom i tiskovnom pokrivanju njezinog vjenčanja s Tweedom 22. veljače, zaradila oko milijun funti.

Zbog kemoterapije je ostala bez kose te je vidno propadala, dok joj se bolest zastrašujućom brzinom širila tijelom, uzrokujući joj konstantnu bol. Svoju priču i borbu protiv raka medijima je prodala, opravdavajući taj čin na način da samo želi osigurati budućnost svojim mališanima.

B.V.
Foto: The Sun

Pročitajte više