Član Uprave Dinama: Hajdukovi navijači su frustrirani jer im se laže, nemaju naslova

U EMISIJI Hrvatskog radija "U mreži Prvog" sudjelovali su Ljubo Pavasović Visković, odvjetnik i bivši član Nadzornog odbora Hajduka, te član Uprave Dinama Krešimir Antolić.

Na kraju emisije zaiskrilo je između Ljube Pavasovića Viskovića i Krešimira Antolića.

Pavasović Visković je rekao da je laž da su odluku 2014. da Hajduk ne igra protiv Dinama donijeli navijači.

"Donio sam je ja i dva člana NO-a", rekao je Pavasović Visković dodavši da je to bilo zbog toga što je Dinamo radio svojevoljne liste navijača kojima treba zabraniti ulazak na stadion, a što nije imalo veze s MUP-om. Pavasović Visković Antoliću je kazao da je radio za Mamića i dok je bio u policiji.

"Ja za Mamića nisam uopće radio, to su gluposti. Ja sam dao otkaz u policiji i došao raditi u Dinamo", rekao je Antolić.

"Već ste imali dugi staž", dodao je Pavasović Visković.

"Vi bi kao odvjetnik trebali znati što znači kleveta", rekao je Antolić, na što mu je Pavasović Visković odgovorio da će biti radostan da to može dokazati.

"Znate o čemu se radi. Radi se o višegodišnjoj frustraciji Hajdukovih navijača, 17 godina Hajduk nije osvojio naslov. To je istina, ali to ne smije biti problem hrvatskog nogometa ili Dinama. Jednostavno su frustrirani jer ih se godinama lagalo, uvjeravalo ih se da će Hajduk sutra biti prvak. Tu se nagomilala jedna velika frustracija, plus što, nemojmo se lagati, Torcida nema utjecaj na upravljanje Hajdukom kao jedna obična navijačka grupa, nego oni doslovno kroz model koji tamo vlada upravljaju klubom, kroz NO koji bira upravu.

Tu se događa da su oni umislili da su iznad zakona i svega i čim im netko nešto krivo kaže, stvara frustracije", rekao je Antolić.

Pročitajte više