VIDEO Ćorić: Mi pravaši više ne nosimo nož u zubima, sad samo jedemo janjetinu i slušamo Thompsona

Foto: Screenshot Facebook, 123RF

FACEBOOKOM se širi video saborskog zastupnika HSP-a dr. Ante Starćević Pere Ćorića s jučerašnjeg općeg sabora HDZ-a u Lisinskom gdje je govorio u ime svoje stranke koja je dio vladajuće koalicije.

U prilično bizarnom govoru Ćorić je, dok mu je leđa čuvao okamenjeni Tuđman, opisao kako je prosječni HSP-ovac izgledao nekad, a kako izgleda danas.

"Prošla su vremena kad su pravaši imali dva zuba u glavi i dva razreda osnovne škole, nož u zubima, jeli janjetinu, mladi luk i slušali Thompsona, a nisu imali pojma o ničemu. Danas okupljamo mlade, stručne i sposobne. Ono što se tiče janjetine, mladog luka i Thompsona, to i dalje stoji", izgovorio je Ćorić pritom napravivši lapsus tako da je prvo rekao "u glavima" umjesto u "glavi".

Video Ćorićeva govora izazvao je lavinu komentara, a sami procijenite koliko se HSP odmaknuo od nekadašnje slike koju je opisao Ćorić.

Ćorić je inače i tajnik HSP-a dr. Ante Starčević, a 2009. godine osuđen je zbog krivotvorenja isprave na uvjetnu kaznu od deset mjeseci zatvora.

Podsjetimo, ovo nije bio jedini bizaran govor na saboru HDZ-a. Govor HDZ-ovca Šešelje nitko u dvorani nije uspio razumjeti.

Pročitajte više