Video - Dodik opet udara po novinarima: "Volio bih da ti otkaže srce, a FTV nek se jebe"

PREMIJER Republike Srpske Milorad Dodik, poznat je već po tome da se novinarima voli obraćati sa "Jebe mi se!", a ovog puta je novinaru Federalne televizije (FTV), između ostalog, rekao: "Volio bih da ti otkaže srce!".

> Video: Dodik otpilio novinarku s "J... mi se!"

> Milorad Dodik optužen za krađu pola milijarde kuna!

> Kaznena prijava o pronevjeri 72 milijuna eura postoji: Dodik uzvraća da ga progone sektaši

Do novog Dodikovog udara po novinarima je došlo sinoć kad su Dodika zaustavili ispred zgrade vlade kako bi mu postavili pitanja vezana uz kaznenu prijavu protiv njega podignutu zbog pronevjere 72 milijuna eura.

Novinaru se na upit za komentar o prijavi prvo obratio riječima "kad si ti lagao cijelo vrijeme i tvoja FTV", a potom je sve redom krenuo optuživati za podmetanje. "Ovo je najbolji način da se pokaže kako funkcionira BiH - skupi se par plaćenika koji ovdje produciraju lažne informacije, a onda tamo u Sarajevu provode neku silu", naveo je Dodik.

Pokazujući na zgradu vlade, Dodik je rekao: "Napravio sam ovu zgradu i ponosan sam što sam je napravio i znam da to vas nervira iz Federacije. Napravio sam ga zato da i nervira vas iz Federacije. Vas gospodine Vidović (Mišo Vidović, novinar FTV, op.a.), tebe osobno, da te stvarno nervira. Volio bih da dobiješ pritisak, da ti otkaže srce i sve ostalo, zato što ste ovo napravili".

Novinare FTV je nazvao "grupom kretena", a sve navode o kaznenoj prijavi je demantirao. Svoju "propovijed" Dodik je završio riječima: "Što se tiče FTV - nek se jebe!".

I.M.
Foto: Arhiva

Pročitajte više