VIDEO Ginekolog na kokainu u Beogradu tijekom prosvjeda pokušao pregaziti policajca

Screenshot: Instagram

TUŽITELJI su, kako doznaje Nova.rs, saslušali ginekologa M.B. (51), koji je uhićen zbog sumnje na to da je počinio krivično djelo napada na službenu osobu i koji je, kako je priopćeno, bio pozitivan na kokain. 

Sud u Beogradu odredio je 19.5.2023. pritvor osumnjičenom M.B. zbog napada na policajca. "S tim u vezi, nakon saslušanja osumnjičenog, koji je tom prilikom iskoristio svoje zakonsko pravo i nije iznosio obranu, tužiteljstvo je predložilo određivanje pritvora u trajanju od trideset dana, jer postoje okolnosti koje ukazuju da će osumnjičeni u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično djelo", stoji u priopćenju. 

Podsjetimo, M.B. se preksinoć oko 20:30 oglušio o naredbu prometnih policajaca, koji su preusmjeravali promet zbog održavanja javnog okupljanja, a potom Mercedesom krenuo na policijskog službenika i odgurnuo ga. Protiv osumnjičenog će biti podnesene i odgovarajuće prekršajne prijave jer je odbio testiranje na alkohol, dok je test na drogu pokazao da je bio pozitivan na kokain. 

Pročitajte više