VIDEO Grmoja u saboru nazvao Zekanovića glupanom, dobio pet opomena

Screenshot: YouTube

ZASTUPNIK Mosta Nikola Grmoja zaradio je u saboru pet opomena i zabranu sudjelovanja u raspravi danas i sutra nakon što je novog člana vladajuće većine Hrvoja Zekanovića nazvao glupanom jer je on pak optužio Most za gubitak arbitraže INA-MOL.

 

"Imali smo glupana koji je napao Petrova", rekao je Nikola Grmoja u sabornici. Na to mu je predsjednik sabora Gordan Jandroković rekao: "Nazvali ste kolegu saborskog zastupnika glupanom. Dobili ste prvu opomenu. Možete govoriti, ali bez vrijeđanja." 

"Ja vam na to više neću šutjeti. I govorit ću i gore stvari od toga da ste glupani. Vi ste veleizdajnici. i veleizdajnici jer postavljate ljude koji su bili igrači MOL-a, Niko Dalić jedini je član Uprave koji nije svjedočio u korist Hrvatske u toj arbitraži. Nećete me ušutkati, veleizdajnici ste", a Jandroković mu je upućivao opomenu za opomenom. 

"Neće biti Pupovca da vas zaštiti"

Na to se javio Hrvoje Zekanović, koji je prozvao Grmoju da bježi iz sabora. "Ako se zaletim prema vama, neće biti Pupovca da vas zaštiti kao što vas je zaštitio od Plenkovića", rekao je.

Grmoja mu je odgovorio: "Pozivam Zekanovića i hrabre hajduke iz HDZ-a da dođu."

"Peta opomena. Ne možete ni sutra sudjelovati u raspravi. Sad ćemo napraviti stanku. Stanimo na loptu, ljudi gledaju što se događa", zaključio je Jandroković. 

Pročitajte više