VIDEO HNS-ov Gjurković objavio najčudniji izborni spot godine

Screenshot: Facebook

OD IZBORA nas dijeli još tri dana, a kampanja je u punome jeku. Proteklih dana političke stranke potrudile su se što vidljivije izložiti svoje predizborne spotove, a nakon što je Živi zid polučio veliki uspjeh sa svojim video spotom na društvenim mrežama, za oko nam je zapeo i promidžbeni spot HNS-ovog Srđana Gjurkovića.

U spotu, naziva "6 potresnih svjedočanstava o izborofobiji", na početku se izlažu ispovijesti birača koji su imali loša iskustva s odabirom političkih stranaka, a potom se Gjurković obraća gledateljima (na 2:00 snimke) s bizarnom porukom.

Kako to izgleda, pogledajte sami u nastavku.

Gjurković: Nismo svi isti

Uz spot, Gjurković je napisao: "U studenom 2015. godine 1.325.502 građana koji su imali pravo glasa nisu izašli na izbore. Svojim kampanjama nerijetko plašimo, a svojim djelovanjem tjeramo ljude od birališta.

Nismo svi isti. Nemojte svoje biračko pravo uzeti zdravo za gotovo. Uložite tih nekoliko minuta i izaberite osobu koja je svojim radom dokazala da će vrijedno zastupati vas i vaše vrijednosti.
Na listi Narodne koalicije nalazim se na 6. mjestu. Vi i ja zajedno možemo napraviti velike stvari. Naša prilika je 11. rujna. Iskoristimo ju".

Pročitajte više