Video: HTV-ovoj dopisnici pozlilo, optužili je da je pijana

NOVINARKI HTV-a Kristini Dukić pozlilo je dok je razgovarala s maestrom Ivanom Repušićem, jednim od organizatora gostovanja tenora Josea Carrerasa u Zadru, te je oteturala iz kadra, a zatim i pala u nesvijest.

Snimka se ubrzo pojavila na YouTubeu, a kako novinar u studiju nije objasnio što se s njom dogodilo, nego je ignorirao njezinu nestabilnost na nogama usred javljanja, krenula su nagađanja da se dopisnica iz Zadra "dopingira" ili da je barem pijana.

Zadarski portal 057.info ubrzo je stao u njenu obranu, ponajprije zbog pisanja jednih dnevnih novina iz Zagrebu, objašnjavajući da je vrućina, a ne alkohol ili droga, razlog njezinom kolutanju očima, blijedom licu i stropoštavanju na pločnik.

Bez osvježenja

"Novinarki je pozlilo jer u zadarskom dopisništvu i nema klimatizirane uvjete u kojima provodi dugi radni dan, a niti joj je osvježenje dostupno, a ponajmanje ono alkoholno na koje aludiraju novinari zagrebačke novine. A zagrebačke kolege koji uživaju u rashlađenoj redakciji, uz kafiće nadomak radnog mjesta, morale bi znati da se na terenu radi i kada je plus 35 u hladu", piše portal.

Pročitajte više