VIDEO Muškarac u New Yorku izazvao nesreću i ostavio ženu da izgori u automobilu

Screenshot: YouTube/ABC News
 
VOZAČ u New Yorku snimio je u petak muškarca koji je uzrokovao prometnu nesreću, a zatim ostavio ženu da živa izgori u automobilu.
 
Snimka prikazuje muškarca kako smireno zaustavlja taksi nakon nesreće, pita "Može prijevoz?" i ulazi unutra.
  
 
Policija je identificirala muškarca kao 23-godišnjeg Saeeda Ahmada. U petak navečer se zabio u ogradu pokraj ceste, nakon čega se automobil zapalio, a u njemu je izgorjela 25-godišnja Harleen Grewal.
 
"Bila je ljubav mog života, uvijek pozitivna prema svima"
 
Grewal je radila u ugostiteljskoj tvrtki i njeni kolege su ju često vozili kući kada je ostajala raditi prekovremeno, izjavila je njena obitelj za New York Daily News. Njezin dečko Karan Dhillon rekao je da je bila ljubav njegovog života.
 
"Uvijek je bila pozitivna prema svima, ponekad i bez ikakvog razloga", izjavio je Dhillon. "Vjerojatno i prema ovom tipu. Ne znam je li mu vjerovala. Smatram da jest jer ju je vozio kući".
 
"Pokušao ju je spasiti, ali bilo je prekasno"
 
Ahmad je optužen za ubojstvo iz nehaja, bježanje s mjesta nesreće, vožnju bez dozvole i prebrzu vožnju. Međutim, njegov brat je izjavio da je zapravo pokušao spasiti Grewal:
 
"Rekao mi je da je djevojka zapela u automobilu i da ju je pokušao izvući, pa su mu izgorjele ruke. Nije uspio... Bilo je prekasno za nju", izjavio je Waheed Ahmad. 

Pročitajte više