VIDEO Pitali smo Zagrepčane za koga će glasati: "Uz HDZ sam od početka, sa HDZ-om umirem"

Foto: Index

NAŠI reporteri na zagrebačkim ulicama pitali su Zagrepčane za koga će glasati na predstojećim izborima.

"Odlučio sam već na osnovu toga što se radilo prije, kako je bilo ovih godina. Mislim da ću za Bandića glasat, Zagreb mi je super kao grad. Pošto sam 93-e godište pa su se izmijenili HDZ i SDP, nikad mi nije bilo baš super. Ne znam ni dali će sad, ali mislim da treba neka promjena", pomalo je kontradiktoran vjerojatni Bandićev glasač.

"Trenutno još nisam sto posto sigurna za koga ću glasati, ali svakako ću izaći na izbore. Najvažnije mi je kako se kandidati pokazuju u javnosti i da im program bude koliko toliko realan. Nitko me nije šarmirao, ali odlučit ću", kaže našim reporterima simpatična djevojka koju smo pitali.

"SDP-u", kao iz topa izvalila je žena koju smo zatekli u šetnji s dvoje male djece.

"Evo zbog ove mladosti, mislim da su oni budućnost. Mislim da je ova reforma obrazovanja izuzetno važna i zato ih podržavam", govori žena u crvenom dok se dva dječaka smiju i mašu u kameru onako kako to djeca vole raditi kad se u blizini nađe kamera.

"Za Živi zid. Zato jer su mladi ljudi i gospodin Sinčić želi najbolje za hrvatsko društvo, demografski sistem i za mlade. Ovi su dosad sve bacili u vodu", kaže jedna žena.

"Mislim da bih glasao za Most. Mislim da još uvijek treba netko treći tko će pomrsiti račune", kaže obrijani muškarac s naočalama plavog okvira.

"HDZ-u", bez razmišljanja govori muškarac u crvenoj majici dok sjedi na terasi jednog kafića.

"Iz privatnog razloga, uz njih sam od 1991. Sa njima sam krenuo, sa njima i umirem. To je povezano od početka, od kad se osnovalo. Idem do kraja", argumentira muškarac.

Cijeli video pogledajte u nastavku.

Pročitajte više