VIDEO Pogledajte snimke CNN-ove novinarke iz Los Angelesa i Bel-Aira, gore zgrade i elitna imanja

Screenshot: Twitter

VATROGASCI se već nekoliko dana bore s velikim požarom koji je posljednjih sati dodatno ojačao i približio se samom gradu Los Angelesu u američkoj Kaliforniji. Najavljuje se da će vjetar snažno puhati sve do petka, a to znači da tek slijedi velika borba za grad.

Naime, vatra je već zahvatila brojne kuće i objekte. Evakuirano je 150 tisuća ljudi sa sjevera grada, a to vjerojatno nije konačan broj. Gore i imanja u elitnom Bel-Airu.

Televizijske mreže su pokazivale četvrt Bel-Air u kojoj slavne osobe i milijarderi, među kojima poduzetnik Elon Musk i pop zvijezda Beyonce, imaju vile vrijedne više milijuna dolara. Kako navodi mreža NBC, gorio je Moraga Estate, imanje medijskog magnata Ruperta Murdocha s vinogradom, vrijedno 30 milijuna dolara. Pjevač Lionel Richie je otkazao koncert u Las Vegasu kako bi bivšoj supruzi Brendi Harvey Richie pomogao u evakuaciji.

Novinarka CNN-a Sara Sinder na svom je Twitteru objavila nekoliko snimki iz grada u plamenu.

Gori i u obalnom gradu Ventura koji se nalazi sjeverno od Los Angelesa. Novinarka je tamo snimila kuću u plamenu. Stanovnici bespomoćno gledaju kako vatra sve guta, piše Sinder.

Gore i imanja u Bel-Airu.

Pročitajte više