VIDEO Poraženi Milinović dao izjavu

Foto, video: Index

DARKO Milinović do nogu je potučen na prijevremenim izborima za Ličko-senjsku županiju.

U svom je stožeru dao izjavu.

"Hvala vam što ste išli u ovu jednu otvorenu i iz srca bitku. Vodili smo političku bitku s vrhom države i HDZ-a. Nazvao sam prije pet minuta Kustića i čestitao mu na pobjedi. Ostvarili smo respektabilan rezultat. Mi smo jača politička opcija od HDZ-a  u Gospiću. Jedna od najvećih prevaga je bio rezultat u Senju, tamo su dobili preko 1100 glasova prednosti. Čestitam HDZ-u i njihovim partnerima. Čestitam vam na hrabrosti. Okupio sam ljude koji su bili hrabri suprotstaviti se HDZ-u. Čestitke svima i čestitke pobjedniku", rekao je Milinović.

"Dobar dio biračkog tijela HDZ-a mi je dao glas. Ovo je pobjeda HDZ-a, tu nema priče. Nisam očekivao da ću imati pobjedu koja bi uništila HDZ. Očekivao sam nešto bolji rezultat. Neću formirati stranku", rekao je Milinović koji smatra da je ipak postigao dobar rezultat i dokazao da je sve ove godine HDZ-u donosio velik broj glasova.

Na pitanje novinara Indexa žali li za onim potezom kad je napunio autobuse i odveo ih u Zagreb, Milinović odgovara: "Opet bih napravio isto."

"Ja nisam imao 55 posto pa sam sad dobio 20 posto. Ja sam prvi put dobio 20 posto. Ja sam jači od HDZ-a u Gospiću. Nisu meni birači okrenuli leđa nego je dio birača HDZ-u okrenuo leđa. Ali to ne umanjuje pobjedu HDZ-a", kaže Milinović.

Pročitajte više