VIDEO Proveli smo dan sa Škare Ožbolt: "Bandić je divljao zbog mojih jumbo plakata"

Video: Sanja Padjen, Ivana Matešić/Index

PROVELI smo radni dan s kandidatkinjom za gradonačelnicu Zagreba, Vesnom Škare Ožbolt. 

"Negdje krajem 8. mjeseca sam stavila teaser, jumbo plakate s natpisom Dolazi nam gradonačelnica!, na koje su svi poludjeli, a najviše Bandić. Bandić je divljao po poglavarstvu, pitao tko se uopće usudio staviti te jumbo plakate. Na kraju se otkrilo da sam to ja", rekla nam je na početku Škare Ožbolt.

"Ovo je kao kulisa Walking Deada", rekla je Škare Ožbolt o nikad dovršenoj Sveučilišnoj bolnici. Rekla je da bi ona dovršila bolnicu s obzirom na to da Novi Zagreb, koji sada već broji skoro 300.000 stanovnika, nema bolnicu. "Zamislite da Osijek i Split nemaju bolnicu", kazala je. 

"Zagrebačka gradonačelnica trebala bi u ovim vremenima biti vrlo aktivna, raditi minimum 16 sati dnevno. Svaki dan sam upravljala kriznom situacijom u vrijeme rata, bila sam pregovarač s pobunjenim Srbima, međunarodnom zajednicom...", rekla je. 

"Mislim da ankete nisu realne kada je u pitanju Tomašević, taj dečko definitivno nema iskustva. Odgovorno tvrdim - to da si savjetnik UN-a s 18-19 godina, to je bullshit", rekla je Škare Ožbolt. 

"Davor Filipović se praktički ponaša kao piranja u akvariju s ribama, grize sve. On je zaradio od mene kazneni postupak jer je dao na plaćeni oglas tvrdnju da ću ja u drugom krugu podržati Tomaševića", kazala je. 

Pročitajte više