VIDEO Todorić objavio novu snimku, zaziva Trumpa da uvede red u Hrvatskoj

Screenshot: Youtube

IVICA TODORIĆ objavio je novu snimku. 19 minuta je opisivao kako je došlo do noćnog sastanka u vladi na kojemu su bili Plenković, Petrov, Dalić, Marić te Todorić i Crnjac. Jedini energičan i iskren bio je Petrov, kaže Todorić.

"Politika je odigrala glavnu ulogu u cijelom slučaju. Prvi susret moj s politikom je bio kad me jedna od velikih svjetskih banaka zvala i ispričala da imaju komunikaciju s predsjednikom sabora, da on o meni perfektno govori, ako treba što pomoći...

To je bilo nekoliko puta i nisam mogao biti bezobrazan i bahat da ne odgovorim na pozive predsjednika sabora, iako nisam nikad poznavao ni njega ni premijera. Mislio sam da je red da kao najveća hrvatska kompanija upoznam premijera.

Kako su me oni (iz banke op.a.) više puta zvali, ja sam nazvao kabinet premijera i rekao sam da mu da bih ja volio da se napravi sastanak. Nakon toga su se najavili potpredsjednica vlade i ministar financija, došli su kod mene, rekli su da su došli po instrukciji premijera da dogovorimo sastanak.

Bio sam iznenađen ponašanjem Dalićke jer je onda rekla da se sastanak 'mora i ne mora održati'. Ona se ponašala kao da je došla pripremljena, kao da je znala što slijedi..."

Posljednjih par minuta obraćanja Todorić je govorio o stanju u državi i ekonomskim pokazateljima. Bivši šef Agrokora smatra da su oni loši pa je u jednom trenutku predložio da malo dovedemom Trumpa.

"Da malo Trumpa dovedemo", konstatirao je Todorić govoreći o rezultatima ove vlade.

Pogledajte što je još rekao.
 

Pročitajte više