VIDEO Tomašević došao u Selsku: "To je posljedica pretjerane gradnje"

Screenshot: Index

ZAGREBAČKI gradonačelnik došao je jutros na mjesto puknuća cijevi, na raskrižje Baštijanova - Selska.

"Sve službe su na terenu, ne bih sad htio puno objašnjavati, sve ćemo izvijestiti na vrijeme", rekao je kratko te se neko vrijeme zadržao tamo.

 

"Na terenu su sve službe. Osiguranje će pokriti štetu. Radi se o istom magistralnom cjevovodu kao i prije dva dana. To je taj domino efekt", kazao je Tomašević za N1.

"Ovo je jedna od najprometnijih ulica u gradu pa dolazi do dodatnog opterećenja, a povećana je i izgradnja. Razvoj infrastrukture to nije pratio… Posljedica je to pretjerane gradnje koju nije pratio razvoj infrastrukture", naglasio je. "Od šezdesetih se u neke stvari nije ulagalo, nije se ulagalo u infrastrukturu", ponovio je gradonačelnik.

"Šteta koja je nastala na ovom dijelu veća je nego ona prije dva dana. Sutra navečer vjerujem da će se onaj južni dio pustiti u promet, a ovaj sjeverni do kraja tjedna", najavio je.

Podsjetimo, jutros je opet pukla cijev u Zagrebu, a kako je policija izvijestila, došlo je i do izlijevanja veće količine vode po okolnim ulicama i objektima. Do puknuća je došlo na raskrižju Selske i Baštijanove.

Pročitajte više