VIDEO Turisti s Vira: Luđaci glisiraju par metara od nas, išli blokirati i kanadere

Screenshot: Facebook

NJEMAČKI par za Morski.hr je izjavio da su doživjeli dramu na Viru, kada su, kako kažu, bili izloženi po život opasnoj situaciji u kojoj su dva mlađa muškarca glisirala jet-skijem tek 50 metara od plaže, gotovo uz glave kupača.

"Navikli smo na mnogo toga, pa čak smo i vidjeli situacije nedozvoljenog glisiranja. Ali ova dva mladića su prelila čašu. Kao luđaci, utrkivali su se bar 10 puta, i to 50 metara od plaže. Pritom nisu primijetili ni bove ni kupače

Prošli su pored nas 4-5 metara i ubrzavali. Nekoliko minuta kasnije uplašili su još jednog plivača. Osim toga, blokirali su zrakoplove na gašenju požara kod Sabunika. Jer su u svojoj bahatosti (može se reći i gluposti) stalno vozili prema zrakoplovima koji slijeću da bi uzeli more za gašenje", rekao je njemački turist za Morski.

Video je objavljen u Facebook grupi Hrvatska flora i fauna na njemačkom jeziku, pa su se i u komentarima javljali mahom ljudi s njemačkog govornog područja: "Obavezno zabilježite broj i prijavite pomorskoj policiji", "Boje se otvorenog mora, a onda pi*ke navale na plažu. Mrzim te dijelove obale", samo su neki od komentara.

 

Pročitajte više