Video: Voditeljica Hana Tabaković automobilom se zabila u stup

VODITELJICA zagrebačke Z1 televizije imala je danas veliku sreću. Prometna nesreća koju je izazvala oko 17:20 sati mogla ju je koštati glave, ali prošla je samo s lakšim ozljedama.

Hana se automobilom zabila u stup na tramvajskoj stanici u Šubićevoj ulici u Zagrebu, a uzrok nesreće vjerojatno je neprilagođena brzina. Voditeljica je prebrzo vozila, a kad je pokušala zakočiti zbog crvenog svijetla na semaforu, automobil je proklizao na mokroj cesti. Voditeljica je svojim automobilom srušila oznaku za tramvajsku stanicu, te bočno udarila u rasvjetni stup.

Odmah su pritrčali prolaznici, koji su pomogli izvaditi Hanu iz automobila, te su je polegli na pločnik i pozvali policiju i Hitnu pomoć. Velika je sreća da je Hana u vozilu bila sama jer, prema pričama očevidaca, gotovo je sigurno da suvozač ne bi preživio sudar s obzirom da je automobil u nesreći gotovo sasvim smrskan.

Iz zagrebačke policije nam je potvrđeno da je Hana izazvala nesreću kao i da je nakon sudara Hitnom pomoći prevezena u bolnicu gdje joj je zbog lakših ozljeda ukazana liječnička pomoć. Nitko drugi nije ozlijeđen u nesreći.

Hana Tabaković javnosti je postala poznata dok je bila voditeljica OTV televizije, kad se o njoj počelo govoriti kao ljubavnici bivšeg ministra policije Ivice Kirina. U međuvremenu je napustila OTV i optužila svoje bivše poslodavce da "od voditeljica traže da se ponašaju kao kurve", te se zaposlila na Z1 televiziji. U međuvremenu su je povezivali i s košarkašem Gordanom Giričekom, a na stranicama crne kronike već je jednom gostovala kad ju je Vladimir Flajs, voditelj na OTV-u, optužio da mu je nekoliko puta ukrala kreditnu karticu i njome dizala novac s bankomata, zbog čega je podignuta i prekršajna prijava.

Pročitajte više