VIDEO Vučić hrvatskoj novinarki: Što vičete? Najviše volim kad vi iz Hrvatske dođete

SRPSKI dosadašnji, a sudeći po trenutnim rezultatima i budući predsjednik Aleksandar Vučić održao je govor u kojem je proglasio pobjedu.

"Ja sam na predsjedničkim izborima osvojio između 59.9 posto i 60.1 posto, a Ponoš (kandidat ujedinjene opozicije) 17.7 posto", rekao je Vučić u obraćanju javnosti. "Nakon Nikole Pašića, ja sam Srbin koji je najduže na vlasti", izjavio je Vučić.

"Trudim se da sakrijem suze radosnice jer sam prestar da plačem", rekao je. Dodao je da su "ovo brojevi koji se ne mogu promijeniti".

Nakon njegova govora javila se hrvatska novinarka koja mu je željela postaviti pitanje.

"Što vi iz Hrvatske cijeli dan vičete? Ja najviše volim kad dođete vi iz Hrvatske", rekao je prvo Vučić. 

 

Kad mu je postavljeno pitanje o tome kako namjerava održavati dobrosusjedske odnose, što je sam najavio, i je li mu drago što je predstavnik Hrvata Žigmanov po svemu sudeći ušao u parlament, Vučić je odgovorio:

"Neobično mi je drago što će Žigmanov biti u parlamentu, je li to stvarno fer, to je pitanje za naš izborni sistem, mi ćemo riješiti sve te anomalije. Što će njega tiče, on je kao predstavnik manjinskog hrvatskog naroda mogao biti i kod na listi, ne vidim problem. 

Stotine ste tekstova napisali protiv mene, ne vi osobno i vaš medij, ali mediji u Hrvatskoj su svaki dan stotine tekstova pisali o meni. Ja sam se tome smijao, bilo mi je to smiješno. Znam što je politika. Nekima smeta što je Srbija sve jača. Srbija će biti još snažnija i još jača, ali mi želimo još bolje odnose. Mi od vas ne tražimo da se ispričavate, nemojte ni vi to tražiti od mene. Gledamo u budućnost", rekao je Vučić. 

Pročitajte više