VIDEO Vučić: Nismo milijunaši koji jedu parizer

Screenshot: Instagram

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić jučer je na Instagramu objavio video u kojem je prokomentirao tekst iz današnjeg izdanja novina Nova. Odbacio je navode iz novina i rekao da nisu milijunaši koji jedu parizer. 

Podsjetimo, Vučić je nedavno na konferenciji za medije donio košaru iz trgovine s namirnicama i čitao stare i nove cijene. Među tim namirnicama bio je i parizer.

"Parizer je postao glavni neprijatelj stranaka bivšeg režima i njihovih medija"

"Dragi građani, čini mi se da smo vam pokazali koliko brinemo o vašim interesima, o vašim životima. Ne samo kroz povećanje plaća i penzija, ne samo kroz svakodnevnu borbu za više cesta, pruga, škola, bolnica, svega što je važno za budućnost vašu, vaših roditelja, vaše djece.

Prije nekoliko dana pokrenuli smo inicijativu za smanjenje cijena važnih proizvoda, jedan od njih je bio parizer. U međuvremenu je taj parizer postao glavni neprijatelj stranaka bivšeg režima i njihovih medija, veći i od samog Aleksandra Vučića", rekao je Vučić na Instagramu.

"Milijunaši bi jeli parizer"

Srpski predsjednik je kazao da su tada odlučili pokazati kako jedu taj parizer.

"A onda su oni rekli: 'A ne, ne, nećemo da jedete parizer, on pripada običnom narodu, vi ne jedete parizer, milijunaši bi jeli parizer.' Mi smo obični ljudi i nastavit ćemo pobjeđivati milijunaše tako što ćemo brinuti o običnom čovjeku.

A milijunaši, kako su promijenili mišljenje o izborima, jer su četiri mjeseca bili oštro protiv, tako su promijenili i mišljenje i o svojoj politici i o svojim vitalnim ciljevima. Tako će promijeniti i mišljenje o parizeru. Odjednom će zavoljeti parizer i sjetiti se da su ga nekada jeli kada nisu bili milijunaši", kazao je Vučić u svom obraćanju na Instagramu.

 

Pročitajte više