Video - Željko Malnar: Četvero iz Noćne more je umrlo, a ni ja se ne osjećam najbolje



VIŠE od tisuću ljudi skupilo se na zagrebačkom groblju Miroševac kako bi se oprostili od Zvonimira Levačića. Građansko je to ime čovjeka koji je gotovo čitavoj naciji bio poznat jednostavno kao - Ševa.

Smrt najlegendarnijeg aktera Noćne more Željka Malnara duboko je pogodila Republiku Peščenicu, na kojoj je Ševa časno i savjesno obavljao dužnost ministra obrane, ali i mnoge građane Republike Hrvatske koji su iz tjedna u tjedan pobožno pratili Ševina obraćanja javnosti u popularnoj Malnarovoj emisiji.


Odaziv na Miroševcu stoga nikoga nije iznenadio, kao ni činjenica da za Ševom nisu plakali samo njegovi prijatelji iz Noćne more i žitelji Peščenice. Nakon samog sprovoda, Ševini prijatelji održali su i prigodnu komemoraciju u njegovoj najdražoj lokaciji na Peščenici - kafiću Mika.

Okupili su se tamo njegovi susjedi, znanci i šankerski sudruzi te uz pivo, dobar zalogaj i Ševinu omiljenu lozu, uz urnebesan smijeh, prepričavali njegov anegdotama bogat život. Sve to zabilježila je i Indexova kamera, a porazgovarali smo i sa Željkom Malnarom koji zbog zdravstvenih problema nije bio na sprovodu, ali druženje kod Mike u Ševinu čast nije mogao propustiti.

 

Pročitajte više