Vinogradska: 25 ozlijeđenih, sedam teško. Imaju prijelome, ozljede glave...

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

OLUJNO nevrijeme koje je u srijedu popodne pogodilo kontinentalnu Hrvatsku odnijelo je dva života u Zagrebu i jedan u Slavoniji, u glavnom gradu Hrvatske više je desetaka ozlijeđenih osoba, a materijalna šteta je velika.

Nevrijeme praćeno kišom i olujnim vjetrom u Zagrebu je nosilo sve pred sobom. Dva muškarca, 50-godišnji pješak te 48-godišnji vozač, preminuli su na mjestu nesreće uslijed pada stabla, a život je izgubio i 40-godišnjak iz općine Cernik u Brodsko-posavskoj županiji, koji je bio u automobilu na koji je palo stablo.

Nevrijeme je zahvatilo nekoliko županija, no najveće štete i najviše ozlijeđenih je u Zagrebu. 

KBC Sestre milosrdnice: 25 ozlijeđenih, 7 teže

KBC Sestre milosrdnice oglasio se o ozlijeđenima.

"Zbog pojačanog interesa javnosti u nastavku dostavljamo kratki status o pacijentima zbrinutima u KBC-u Sestre milosrdnice nakon oluje 19. srpnja 2023.

Klinika za traumatologiju KBC-a SM zaprimila je ukupno 25 pacijenata, od čega je sedam pacijenata imalo teže tjelesne ozljede u vidu prijeloma kostiju. Dva su pacijenta hospitalizirana.

Klinika za kirurgiju KBC-a SM zaprimila je ukupno 13 pacijenata, od čega su tri pacijenta zadržana na daljnjem promatranju zbog ozljeda glave. Jedna pacijentica je otpuštena danas, 20.7., te je na daljnjem liječenju ostalo još dvoje pacijenata", objavili su.

Pročitajte više