VIPnet darovao 100.000 kuna osječkoj bolnici

VIPnetov ček od 100.000 kuna uručila je danas Marie-Helene Magenschab, predsjednica Uprave VIPneta Kliničkoj bolnici Osijek. Taj će novac pomoći KB Osijek, Odjelu za dječje bolesti za nabavu respiratora za potrebe Regionalnoj intenzivnoj terapiji za djecu.

"VIPnetu je društveno odgovorno poslovanje jedan od strateških ciljeva. U našoj strategiji odgovornog ulaganja u hrvatsko društvo, zdravstvo zauzima važno mjesto. Nadam se da će i ova donacija pomoći u lakšoj nabavci toliko važnog aparata za zdravlje djece" - staknula je Marie-Helene Magenschab.

Govoreći o poslovnim rezultatima, Dino Dogan, član uprave i financijski direktor VIPneta, kazao je da je od trenutka osnivanja tvrtka investirala čak 4,42 milijarde kuna kapitalnih investicija. Dodao je VIPnet i dalje namjerava ulagati u inovacije na hrvatskom telekomunikacijskom tržištu te zadržati poziciju vodećeg hrvatskog inovatora.

Na nove uspjehe u tome računaju s uslugama cjelovitih poslovnih rješenja, daljnjim razvojem UMTS tehnologije (treće generacije mobilne telefonije) i usluga koje će ona omogućiti te nastavkom razvijanja usluga i proizvoda po željama svojih korisnika. 

VIPnet je u suradnji sa svjetskim operaterom Vodafonom ove godine predstavio i Vodafone live! 3G mobilni portal, preko kojega korisnici mogu čak i gledati TV preko mobilnih telefona, baš kao i skidati pjesme, glazbene spotove, igre… i to u svega nekoliko poteza. Ove je godine VIPnet dobio i dvije licence - onu za fiksnu telefoniju te licencu za WiMax tehnologiju.

Pročitajte više