VIPnet darovao 100.000 kuna splitskoj bolnici

KAO DRUŠTVENO odgovorna tvrtka, VIPnet je dosad donirao 1,6 milijuna kuna zdravstvu u Splitu, Rijeci, Osijeku i Zagrebu. VIPnet je ukupno u Hrvatskoj uložio 4,42 milijarde kuna kapitalnih investicija.

VIPnetov ček od 100.000 kuna uručila je danas Marie-Helene Magenschab, predsjednica Uprave VIPneta Kliničkoj bolnici Split. Taj će novac pomoći KB Split za nabavu digitalnog kardiološkog color doppler ultrazvučnog aparata za pregled srca djece. 

"VIPnetu je društveno odgovorno poslovanje jedan od strateških ciljeva. U našoj strategiji odgovornog ulaganja u hrvatsko društvo, zdravstvo zauzima važno mjesto. Nadam se da će i ova donacija pomoći u lakšoj nabavci toliko važnog aparata za zdravlje djece" - istaknula je Marie-Helene Magenschab.

Od trenutka osnivanja tvrtke, VIPnet je dosad investirao čak 4,42 milijarde kuna kapitalnih investicija - naglasio je Dino Dogan, član uprave i financijski direktor VIPneta. No, VIPnet i dalje namjerava ulagati u inovacije na hrvatskom telekomunikacijskom tržištu te zadržati poziciju vodećeg hrvatskog inovatora.

Na nove uspjehe u tome računaju s uslugama cjelovitih poslovnih rješenja, daljnjim razvojem UMTS tehnologije (treće generacije mobilne telefonije) i usluga koje će ona omogućiti te nastavkom razvijanja usluga i proizvoda po željama svojih korisnika. 

Pročitajte više