Visa promovira film “Nacionalno blago”

VISA International udružila se s Walt Disney Pictures kako bi zajednički promovirali film Nacionalno blago, jedno od najočekivanijih filmskih ostvarenja ove godine.

Ovaj je film nalazi se u središtu Visine promocijske kampanje kojom se potiče upotreba Visa kartica među hrvatskim potrošačima. Kampanja je započela prošli tjedan istovremeno s hrvatskom premijerom filma Nacionalno blago u Broadway kinima u zagrebačkom Centru Kaptol.

Kao dio dugoročne suradnje Vise i Disneyja, koja je započela 2003. godine, banke članice Vise i odabrani trgovački lanci moći će iskoristiti ovu kampanju i u vlastite marketinške svrhe. Promocija traje od 20. siječnja do 13. veljače pod naslovom “Besplatno pogledajte Nacionalno blago. Sve što Vam treba jest Visa.

” Korisnici Visa kartica koji se odluče na kupovinu u Centru Kaptol i pritom potroše više od 100 kuna u bilo kojoj od trgovina automatski će “zaraditi “jednu besplatnu ulaznicu za film Nacionalno blago. Sve što trebaju učiniti jest pokazati svoj slip hostesama na posebnom Visinom štandu u Broadway kinu na kojem će dobiti kupon s kojim će moći podići svoju ulaznicu kadgod požele pogledati film.

Istovremeno, HVB Splitska banka u splitskoj regiji pokreće promociju Nacionalnog blaga pod istim uvjetima, nagrađujući svoje korisnike Visa kartica besplatnim kino ulaznicama u popularnom splitskom kinu Central. Jedina je razlika u tome što će dalmatinski korisnici Visa kartica moći kupovati na području čitavog grada Splita kako bi osvojili kino ulaznice.

Pročitajte više