Više od 300 srpskih policajaca traži tijelo dječaka kojeg je ubila majka

VIŠE od 400 ljudi, od kojih je 300 policajaca, i dalje traga za tijelom 13-godišnjeg Đorđa Andrejića koji je prije osam dana nestao u selu Majilovac kod Velikog Gradišta u Srbiji.

Njegova majka Marina Andrejić, koja je priznala da je svoga sina ubila motikom na njivi, jučer je odbila pokazati mjesto na kojem je ostavila njegovo tijelo. Njen odvjetnik je kazao za Press da je Marina rekla da nema snage opet ići na to mjesto jer ga je policiji pokazala nekoliko puta. U selu Majilovac jučer se skupio gotovo cijeli vrh srpske policije koji je koordinirao akciju s mještanima.

Osim policije, u potrazi sudjeluju i članovi lovačkih društava i mještani, kazao je sugovornik Pressa iz policije. No, iako su jučer pretraženi dijelovi koji u dosadašnjim akcijama nisu obuhvaćeni, tijelo dječaka još nije nađeno.

"Marina tvrdi da je mjesto na kojem je posljednji put vidjela sina u međuvremenu izmijenjeno, zbog sve većeg raslinja. Ona kaže da joj to predstavlja smetnju u orijentaciji, pa da zato i nema potrebe da još jednom odlazi tamo, što joj i psihički teško pada", kazao je odvjetnik Srbislav Stojanović.

Dodao je da je majka ubojica iscrpljena jer da danima ništa ne jede. "Pošto je u teškom psihofizičkom stanju, iz njenih priča ne može se sa sigurnošću zaključiti što se zaista dogodilo 22. srpnja. Zbog toga će sljedeće sedmice biti obavljena psihijatrijska procjena njenog stanja", kazao je. 

Pročitajte više