Vlasnik hotela u BiH priznao da je brutalno premlatio recepcionerku

Foto: Facebook/Klix

Vlasnik hotela Jablanica Amir Džafić (44) danas je na Općinskom sudu Konjic priznao da je kriv za nanošenje teških tjelesnih ozljeda. Optužnica ga tereti da je brutalno pretukao radnicu Enisu Klepo (28) iz Jablanice, a presuda će biti objavljena sutra, piše Klix.ba.

Iako se ranije izjasnio da nije kriv za djelo koje mu se stavlja na teret, danas je promijenio iskaz. Nakon što je pročitana optužnica Tužiteljstva Hercegovačko-neretvanskog kantona, Džafićev odvjetnik Nermin Karalić je poručio da njegov klijent priznaje krivicu za djelo koje mu se stavlja na teret. 

U optužnici stoji da je sve krenulo 1. kolovoza oko 21:30 u predvorju hotela Jablanica u Jablanici kada se Klepo, koja je radila kao recepcionerka, posvađala s direktoricom hotela, inače Džafićevom suprugom, oko isplate plaće, davanja otkaza i drugih problema na poslu.

Druga zaposlenica ga pokušala spriječiti

Džafić je na poziv svoje supruge došao na recepciju i odmah krenuo prema žrtvi tjerajući je iz objekta. Potom ju je rukama uhvatio za majicu u predjelu grudi, gurajući je prema prostoriji u kojoj se nalazi bazen i udarajući je šakom u predjelu glave, lica i očiju.

Zaposlenica hotela S.N. ga je pokušala spriječiti, ali nije uspjela, jer je Džafić i nju odgurnuo te nastavio dalje udarati i gurati Klepo u smjeru hodnika prema bazenu.

"Zatvorivši vrata od hodnika i dalje nastavljajući je udarati, galameći na nju, upućujući joj pogrdne riječi i govoreći joj kako joj neće platiti, nakon čega je oštećena sjela na stepenice, a potom i napustila prostorije hotela, te se uputila u Dom zdravlja Jablanica, a zatim i u SKB Mostar gdje je i hospitalizirana", navodi se u optužnici. 

Tamo su joj evidentirane teške tjelesne ozljede u vidu otoka i krvnog podljeva gornjeg i donjeg kapka oba oka, krvarenje ispod konjunktive lijevog oka i prijelom lijeve očne šupljine bez pomaka. Iz Tužiteljstva su podsjetili da je na temelju odluke glavnog tužitelja ovaj predmet imao prioritet i da su u suradnji s policijom bez odgode proveli sve planirane istražne mjere i radnje u cilju utvrđivanja i dokazivanja činjenica u navedenom slučaju.

Pročitajte više