Vlasnik tvrtke s hidroavionima: Bivši djelatnici osvećuju nam se lažima

Foto: Index, Pixsell

KLAUS DIETER MARTIN, vlasnik kompanije European Coastal Airlines čijim je hidroavionima nakon teksta Indexa danas zabranjeno daljnje prevoženje putnika oglasio se priopćenjem.

"European Coastal Airlines je pauzirao letne operacije na nekoliko dana. Navedeno se dogodilo zato što je CCAA (Hrvatska agencija za civilno zrakoplovstvo) tražila ispunjenje dodatnih administrativnih zadataka. ECA intezivno radi na prikupljanju tražene dokumentacije te očekuje da će nastaviti s letnim operacijama sredinom sljedećeg tjedna.

Kao u svim profesionalnim tvrtkama, ponekad se poslodavac i radnik ne nađu iz nekoliko najčešćih razloga. Isto se dogodilo i nama s nekim zaposlenicima. Ovi radnici su maknuti sa svojih dužnosti zbog nedovoljne razine kvalitete u svojoj izvedbi, manirima na poslu i / ili nedostatku timskog duha. CCAA, razne medijske kuće i druge institucije dobile su lažne informacije od ovih bivših zaposlenika koji su ovo napravili kao osvetu tvrtci.

Zahvalni smo na tome što je CCAA bila na inspekciji i što će ih nastaviti raditi redovito. Iznimno to cijenimo, obzirom da je naš najviši prioritet sigurnost naših putnika. Iz tog razloga smo sada, na nekoliko dana prekinuli naše letove. Sretni smo što možemo dokazati našu sposobnost da radimo sigurno i pouzdano te da u što kraćem roku eliminiramo sumnje u pogledu kvalitete našeg rada", potpisao je Martin i dodao sljedeće:

"Naš fokus sada je briga o našim putnicima koji su rezervirali letove s nama u narednim danima. Naši djelatnici su u procesu kontaktiranja svakog putnika kako bi im izvršili povrat novca te savjetovali o mogućnostima alternativnog prijevoza kako bi svi stigli na svoja odredišta. Mi ćemo naravno i pomoći pri organizaciji alternativnog prijevoza", potpisao je vlasnik ECA.

Pročitajte više