Vođa Delija prijetio pištoljem vlasniku beogradskog kafića

JEDAN od vođa navijača Crvene zvijezde i član organizacije crveno-bijelih koji je uhićen u utorak u Beogradu tereti se da je prije nekoliko dana prijetio pištoljem vlasniku jednog beogradskog kafića. Dražen Dragaš osumnjičen je i za ilegalno nošenje pištolja marke magnum 357.

Dragaš je više puta privođen zbog raznih prekršaja te je njegov dosje u policiji poduži. On se nekoliko puta sukobljavao s policajcima, a većini je poznat slučaj od prije dvije godine kada je na utakmici u Čačku, pijan i nag do pojasa preskočio ogradu i sukobio se s policijom, prenosi Blic.

Pritvor od 30 dana kako ne bi utjecao na svjedoke sa slobode

Sud u Beogradu odredio mu je pritvor do 30 dana zbog sumnje da je oružjem prijetio vlasniku jednog beogradskog kafića. Istražni sudac sinoć je saslušao Dragaša, odredio mu pritvor i pokrenuo istragu protiv njega zbog sumnje da je izvršio kaznena djela nedozvoljenog posjedovanja oružja i ugrožavanja života.

Pritvor mu je određen zbog sumnje da bi mogao ponoviti kazneno djelo, kao i da bi sa slobode mogao utjecati na svjedoke u tijeku istražnog postupka. U policiji sumnjaju da ovi sukobi nisu izbijali zbog navijačkih strasti, već zbog kriminalnih poslova oko prodaje droge i iznuda.

Pročitajte više